طريقة جديدة للبيتزا بالصور
صفحة 1 من اصل 1
طريقة جديدة للبيتزا بالصور
المكونات
العجينه.
400 جرام دقيق
م ك خميره فوريه
م ك سكر
3 م ك زيت زيتون او ذره حسب الرغبه(يفضل الزيتون)
كوب لبن للعجن
الصلصه
4 م ك كاتشب
2 م ك صلصه
2 م ك خل
للوجه
زيتون اسود..و اخضر
فلفل رومي الوان
جبن رومي
جبن موتزاريلا
لحم مفروم(انا استخدمت بقايا لحم كان عندي)
الطريقة..
هضيف السكر الى الخميره و قليل من الماء..حتى تعمل..
لما ترفع..الخميره ..يتم عجن جميع مقادير العجينه بعضها مع بعض..حتى
تتكون لديك عجينه متماسكه(يمكن اضافة المزيد من رشات الدقيق حسب نوعه)
اضعها في مكان دافيء لمده نصف ساعه او اكثر..
و هذا شكلها ..
بعدين بقسم المقدار الى نصفين..
بفرد النصف في الصنيه..
و اضيف كميه من الجبن الرومي و الموتزاريلا
و افرد عليهم باقي المقدار
بعدين بالشوكه اعمل بها عدة ثقوب..كي لا ترتفع اثناء النضج....خطوه مهمه جدااا
بعدين اضيف الصلصه بعد خلطها مع الخل و الكاتشب..
اوزعها على الوجه
اضيف جزء من الرومي
بقايا اللحم بعد تفتيتها...
الزيتون
ثم بضيف الفلفل الالوان
ثم الجبن الرومي و الموتزاريلا و قليل من الكاتشب
هذا شكلها قبل دخولها الفرن..
بندخلها فرن ساخن جدا...بعدين بنهدي عليها النار
بتستغرق حوالي 10 دقايق في الرف اللي تحت..و حوالي 10 دقايق زيهم تحت الشوايه و بتكون النار هاديه جداااااا
و ده شكلها بعد خروجها فوراا
وبالهنا والشفاء يارب تكون عجبتكو منقول
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 757x524. |
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 762x526. |
العجينه.
400 جرام دقيق
م ك خميره فوريه
م ك سكر
3 م ك زيت زيتون او ذره حسب الرغبه(يفضل الزيتون)
كوب لبن للعجن
الصلصه
4 م ك كاتشب
2 م ك صلصه
2 م ك خل
للوجه
زيتون اسود..و اخضر
فلفل رومي الوان
جبن رومي
جبن موتزاريلا
لحم مفروم(انا استخدمت بقايا لحم كان عندي)
الطريقة..
هضيف السكر الى الخميره و قليل من الماء..حتى تعمل..
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 764x524. |
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 759x528. |
لما ترفع..الخميره ..يتم عجن جميع مقادير العجينه بعضها مع بعض..حتى
تتكون لديك عجينه متماسكه(يمكن اضافة المزيد من رشات الدقيق حسب نوعه)
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 762x527. |
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 757x527. |
اضعها في مكان دافيء لمده نصف ساعه او اكثر..
و هذا شكلها ..
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 759x527. |
بعدين بقسم المقدار الى نصفين..
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 758x526. |
بفرد النصف في الصنيه..
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 758x525. |
و اضيف كميه من الجبن الرومي و الموتزاريلا
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 760x528. |
و افرد عليهم باقي المقدار
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 758x528. |
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 760x526. |
بعدين بالشوكه اعمل بها عدة ثقوب..كي لا ترتفع اثناء النضج....خطوه مهمه جدااا
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 760x528. |
بعدين اضيف الصلصه بعد خلطها مع الخل و الكاتشب..
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 761x527. |
اوزعها على الوجه
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 758x525. |
اضيف جزء من الرومي
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 759x528. |
بقايا اللحم بعد تفتيتها...
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 759x525. |
الزيتون
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 760x529. |
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 758x527. |
ثم بضيف الفلفل الالوان
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 759x526. |
ثم الجبن الرومي و الموتزاريلا و قليل من الكاتشب
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 758x526. |
هذا شكلها قبل دخولها الفرن..
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 759x528. |
بندخلها فرن ساخن جدا...بعدين بنهدي عليها النار
بتستغرق حوالي 10 دقايق في الرف اللي تحت..و حوالي 10 دقايق زيهم تحت الشوايه و بتكون النار هاديه جداااااا
و ده شكلها بعد خروجها فوراا
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 758x526. |
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 759x526. |
وبالهنا والشفاء يارب تكون عجبتكو منقول
مواضيع مماثلة
» اسماء قديسين معانى جديدة
» طريقة التسجيل فى المنتدى
» طريقة عمل الكريم كراميل
» أسماء بنات جديدة وغريبة ( ومعانيها )
» اسماء قديسين جديدة جدااااااا تبدأ بحرف (م)
» طريقة التسجيل فى المنتدى
» طريقة عمل الكريم كراميل
» أسماء بنات جديدة وغريبة ( ومعانيها )
» اسماء قديسين جديدة جدااااااا تبدأ بحرف (م)
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى